Snit løg, gulerod, selleri i tern. Hak chili fint. Riv ingefær og hvidløg. Skær champignon i skiver. Skær aubergine, squash og rød peber i tern. Skær broccoli og blomkål i mundrette stykker.
Brug en stor gryde til minimum 4 liter. Steg løg, gulerod og selleri i 5 minutter til de er lidt møre. Tilsæt chili, hvidløg og ingefær og steg 2 minutter. Tilsæt karry, garam masala og ½ delen af rød karrypasta og steg videre i 1 minut til det dufter.
Tilsæt bouillon og kokosmælk sammen med salt og peber og bring det i kog. Tilsæt resten af ingredienserne, skru ned og lad det simre i 30 minutter.
Tag ca ⅓ af grøntsagerne fra og blend resten med en stavblender (kan udelades). Kom grøntsagerne tilbage i suppen. Suppen kan evt. jævnes en smule. Smag til med karry, den sidste 1/2 del karrypasta og salt og peber.
Server med fintsnittet forårsløg og koriander på toppen og lækkert naanbrød** ved siden af.