Klassisk Pariserbøf
Forb. tid
15 min
Tilb. tid
15 min
Samlet tid
30 min
 
Antal: 4 personer
Ingredienser
  • 800 g hakket oksekød
  • Salt og friskkværnet peber
  • Smør til stegning
  • 4 skiver toastbrød
  • 2 rødløg
  • 1/2 glas rødbeder
  • 4 æg
  • Revet peberrod
  • 1 glas kapers
Sådan gør du
  1. Form 4 bøffer. Krydr med salt og peber. Steg bøfferne i ca. 8 minutter på hver side.
  2. Pil og hak løgene fint. Skær rødbederne i fine tern. Riv peberroden. Del ægget, så æggeblommen er tilbage.
  3. Rist brødet i resten af fedtstoffet og evt. lidt ekstra smør på en varm pande. Server brødet med bøf på og server tilbehøret, så man kan komme det på, man har lyst til.