Go Back Email Link

Kyllingelår i fad med nudler og grønt

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time 15 minutter

Ingredienser

  • 8 kyllingeoverlår
  • 1 usprøjtet citron
  • Olivenolie
  • 4 skalotteløg
  • 4 tsk kviste rosmarin eller 2-3 tørret rosmarin
  • 200 g grønne bønner
  • 1 squash
  • 200 g ærter
  • 1/2 chili
  • Salt og friskkværnet peber
  • 100 g feta
  • 250 g nudler

Sådan gør du

  • Læg kyllingelårene i et smurt ovnfast fad og dryp med olivenolie. Krydr med salt og peber og revet skal fra citronen samt rosmarin. Skær citronen og skalotteløg i både og fordel mellem kyllingestykkerne. Steg det hele i ovnen ved 200°C i 45 minutter.
  • Kog bønnerne i 2 min. Skær squash i skiver. Fordel bønner, squash og ærter mellem kyllingestykkerne og steg yderligere 10 minutter.
  • Kog nudlerne og server med smuldret feta og en smule fintsnittet chili.