Rør sukker i æggehviden. Lad det trække 30-60 minutter til sukkeret er opløst. Arbejd sukker og æg godt sammen med marcipanen.
Del marcipanen mindre stykker og arbejd sukker og æg godt sammen med marcipanen. Tilsæt sukker/æg lidt af gangen og tilsæt ikke mere end der skal til, for at danne en ensartet tæt masse.
Anbring kransekagemassen i en tildækket skål og sæt den i køleskabet mindst 30 minutter og gerne længere.
Rul dejen ud til 2 lige store pølser, som er 60 cm lange. Skær den ene pølse ud 3 stykker på henholdsvis 15, 18 og 27 cm. Skær også den anden pølse ud i 3 stykker på henholdsvis 12, 21 og 24 cm.
Der bliver et lille stykke dej i overskud - tril det til en kugle, tryk den lidt spids og gem den til toppen af kransekagen
Form hver pølse til en ring, og læg dem på bageplader beklædt med bagepapir. Tryk dem lidt spidse i toppen.
Bag kransekagestykkerne midt i ovnen ved 200°C i 10 minutter til de er gyldne.
Rør æggehvide, flormelis og hvidvinseddike sammen til en sej og fast glasur. Hæld glasuren i en sprøjtepose sprøjt så glasuren ud over de afkølede kransekagestykker i et klassisk zigzagmønster.
Smelt chokoladen over et vandbad og dyp bunden af ringene heri. Lad chokoladen køle lidt, så den stadig er blød men ikke løber, inden de stables.