De lækreste teboller
Forb. tid
1 t
Tilb. tid
15 min
Samlet tid
1 t 15 min
 
Antal: 12 boller
Ingredienser
  • 1 dl mælk
  • 35 g gær
  • 2 spsk sukker
  • 1 æg
  • 70 g blødt smør
  • 250 g hvedemel
Sådan gør du
  1. Lun mælken og opløs gæren i mælken.

  2. Rør ca 1/3 af melet i mælken og tilsæt derefter sukker, æg og smør. Gem lidt af ægget til pensling.

  3. Ælt resten af melet i dejen og lad den hæve i 30 minutter.

  4. Form 12 boller og lad dem hæve lunt under et viskestykke i 30 minutter. Det kan være en fordel at komme en smule smør på hænderne, så dejen ikke hænger fast.

  5. Pensl med æg eller mælk. Bag bollerne ved 225°C i 8-10 minutter til de er gyldenbrune.