Chef salat
Forb. tid
20 min
Tilb. tid
10 min
Samlet tid
30 min
 


Antal: 4 personer
Ingredienser
  • 4 æg
  • 200 g røget skinke
  • 1 salathoved (f.eks. hjertesalat eller romaine)
  • 1 bk cherrytomater
  • 3 kyllingefilet
  • 1 pk bacon
  • 200 g emmentaler
  • Godt brød
Dressing
  • 1 dl creme fraiche (6%)
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1/2 citron
  • 2 forårsløg
  • salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
  1. Kog æggene 10 minutter og afkøl. Skær i både.

  2. Steg bacon og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Riv bacon i mindre stykker.

  3. Steg kyllingfileterne og skær dem i skiver.

  4. Skyl og skær salat og tomater. Skær skinken i strimler. Skær osten i tern.

  5. Snit forårsløg fint og bland med creme fraiche, mayonnaise, saften fra 1/2 citron og smag til med salt og peber.

  6. Server alle ingredienser anrettet i fire portionsanretninger, så man selv kan blande. Server med godt brød til.