Pasta med kylling og bacon | 6pm.dk
Cremet pasta med kylling og bacon
Forb. tid
15 min
Tilb. tid
15 min
Samlet tid
30 min
 
Antal: 4 personer
Ingredienser
  • 500 g fettuccine eller tagliatelle
  • 50 g rucola
  • 450 g kyllingefilet
  • 2 spsk olie
  • 125 g bacon i skiver
  • 250 g champignon
  • 1 rød peberfrugt
Sauce
  • 2 æg
  • 50 g smør
  • 150 g revet parmesanost
  • ¼ l madfløde
  • 2 finthakkede fed hvidløg
  • 1 spsk frisk oregano og timian (eller 1 tsk tørret)
  • Salt og peber
  • ½ - 1 dl mælk
Sådan gør du
  1. Skyl rucolaen og slyng den tør.

  2. Skær kyllingekødet i tern og steg det i olien til det netop er gennemstegt. Tag det af panden. Steg så baconen sprød, tag den af panden og læg den på fedtsugende papir. Når bacon er kølet lidt af, rives eller skæres den i mindre stykker. 

  3. Steg champignon i skiver sammen med peberfrugt i tynde strimler, så de får lidt farve.

  4. Slå æggene ud i en gryde og pisk dem med en gaffel. Tilsæt smør, parmesanost og fløde og varm det hele over middelstærk varme under omrøring. Tilsæt hvidløg og finthakkede krydderier og lad det simre ved svag varme i 5 min. Kom kylling og bacon i saucen og lad det hele blive varmt. Smag til med salt og peber. Hvis saucen er lidt for tyk, kan den tyndes med en smule mælk.

  5. Kog pastaen efter anvisninger på pakken og bland den med saucen. Server retten med champignon og peberfrugt samt lidt rucola på toppen.

Noter

Er det en festdag, så brug piskefløde i stedet for madfløde.