Go Back Email Link

Avocado og parmaskinke salat

Forb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 pakke parmaskinke*
  • 50 g pinjekerner
  • 1 spsk balsamico
  • 2 spsk olivenolie
  • Salt og friskkværnet peber
  • 4 avocado
  • 100 g babyspinat
  • 50 g parmasan

Sådan gør du

  • Rist pinjekerner let på en tør pande.
  • Skær parmaskinken i mindre stykker.
  • Bland eddike, olie og salt og peber.
  • Fjern sten og skal fra avocadoerne og skær dem i mundrette stykker.
  • Skyl babyspinat og anret med avocado, parmaskinke og dressingen. Krydr eventuelt med lidt ekstra havsalt og friskkværnet peber. Pynt til sidst med parmasan i tynde skiver (brug kartoffelskrælleren).

Noter

*Jamie bruger sprødstegt pancetta i denne ret. Det giver en dejlig sprød og lidt mere salt smag.