Avocado salat med parmesan og parmaskinke
Avocado og parmaskinke salat
Forb. tid
15 min
Samlet tid
15 min
 
Antal: 4 personer
Ingredienser
  • 1 pakke parmaskinke*
  • 50 g pinjekerner
  • 1 spsk balsamico
  • 2 spsk olivenolie
  • Salt og friskkværnet peber
  • 4 avocado
  • 100 g babyspinat
  • 50 g parmasan
Sådan gør du
  1. Rist pinjekerner let på en tør pande.

  2. Skær parmaskinken i mindre stykker.

  3. Bland eddike, olie og salt og peber.

  4. Fjern sten og skal fra avocadoerne og skær dem i mundrette stykker.

  5. Skyl babyspinat og anret med avocado, parmaskinke og dressingen. Krydr eventuelt med lidt ekstra havsalt og friskkværnet peber. Pynt til sidst med parmasan i tynde skiver (brug kartoffelskrælleren).

Noter

*Jamie bruger sprødstegt pancetta i denne ret. Det giver en dejlig sprød og lidt mere salt smag.