Skræl selleriroden og riv den groft. Bland med peberrod, creme fraiche og mayonnaise. Riv skrællen fra citronen fint og tilsæt sammen med saften fra ½ citron. Smag til med salt og peber og stil på køl.
Burgerboller
Opløs gæren i lunkent vand og ælt halvdelen af hvedemelet i. Tilsæt mælk, salt, sukker, smeltet smør og æg (gem lidt til pensling). Tilsæt resten af hvedemelet lidt ad gangen og ælt til dejen er god og blød og lige akkurat kan slippe fingrene. Dæk skålen til med et viskestykke og lad dejen hvile i 15 minutter.
Form 8 boller og tryk dem flade. Lad dem hæve lunt under et viskestykke eller husholdningsfilm i 1 time.
Pensl med æg og bag ved 230°C i 8-10 minutter til de er gyldenbrune. Lad dem køle af på en rist.
Ristede løg
Skær løg i skiver. Varm olie op i en gryde. Kom løgene i, og skru ned for varmen. Lad løgene stege langsomt, så de bliver sprøde, før de bliver for mørke. Steg løgene af et par omgange, så gryden ikke er overfyldt.
Fisk dem op med en hulske, og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Drys med lidt fint salt.
Bøffer
Form 4 flade bøffer og vend i mel. Drys med salt og peber og steg 4-5 minutter på hver side. Stil dem til side og lad dem hvile, mens saucen laves i panden.
Blue Cheese Sauce
Snit skallotteløg i tern og steg dem gyldne i fedtstoffet fra bøfferne. Tilsæt æbleeddike, rødvin, oksebouillon, fløde, sukker og blåskimmelost. Varm op og smag til med salt og peber. Sigt saucen.
Burger
Steg burgerbollerne gyldne i smør og saml burgeren med sellerislaw, bøf, ristede løg, sauce og pynt med lidt frisk timian.