Go Back Email Link

Hjemmelavet hønsesalat med bacon og karrydressing

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 kyllingebrystfilet (ca. 150 g)
  • 1 tyk skive bacon (eller 4-5 skiver almindelig)
  • 100 g champignon

Dressing

  • 1 dl creme fraiche 18%
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 tsk dijon sennep
  • 1 spsk kapers
  • 1/2 tsk stærk karry
  • Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Kog kyllingefilet i 15 minutter og skær den i tern på ca. 1 cm. 
  • Steg bacon sprødt og lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle. Skær det i tern, når det er kølet lidt af.
  • Skær champignon i kvarte eller i grove stykker og steg dem let gyldne i fedtstoffet fra bacon. Lad dem køle lidt mens dressingen røres.
  • Bland dressingen af creme fraiche, mayonnaise, sennep, finthakkede kapers, karry og lidt salt og peber.
  • Bland dressingen sammen med kylling, bacon og champignon. Stil hønsesalaten på køl.