Scrambled eggs med forårsløg og chili | 6pm.dk
Scrambled eggs med forårsløg og chili
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
10 min
Samlet tid
20 min
 
Antal: 4 personer
Ingredienser
  • 6 æg
  • 1 bdt forårsløg
  • 1/2 chili (eller 1 drys chiliflager)
  • 1 spsk olivenolie og smør
  • 1 dl revet pecorini (eller parmesan)
  • Flagesalt og friskkværnet peber
Tilbehør
  • 2 avocadoer
  • 4 tomater
  • 1 lime
  • Koriander eller oregano
Sådan gør du
  1. Skær tomater i skiver og dryp med en smule olivenolie. Er man til stærk mad, kan den anden halvdel af chilien hakkes fint og blandes med tomaterne.

  2. Skær avocadoer i tynde skiver og dryp med saften fra 1/2 lime.

  3. Rør æg sammen i en skål sammen med revet ost.

  4. Hak forårsløg og chili i tynde skiver og steg dem i 1 spsk olivenolie og 1 spsk smør uden at det tager farve. 

  5. Skru lidt ned for varmen og rør ægget i. Vend det forsigtigt med en kagespatel, så det ligger i lag.

  6. Anret på en tallerken med avocado, tomater og æg.
  7. Dryp en smule olivenolie over. Drys med salt og lidt peber og pynt med lidt hakket oregano og en smule revet ost.