Go Back
Koteletter i fad
Forb. tid
25 min
Tilb. tid
35 min
Samlet tid
1 t
 


Antal: 4 personer
Ingredienser
  • 100 g røget bacon
  • 700 g fadkoteletter
  • Salt og friskkværnet peber
  • 2 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk timian (eller 2 spsk frisk timian)
  • 1 tsk røget paprika
  • 1 ½ dl hvidvin (eller hønsebouillon)
  • 1 ds flåede tomater
  • 2 ½ dl madfløde
Tilbehør
  • Tagliatelle eller Ris
  • Blandet salat
Sådan gør du
  1. Tænd ovnen på 200°C

  2. Skær bacon i tern og steg det sprødt. Læg bacon på en tallerken med køkkenrulle, men gem fedtet på panden.

  3. Krydr koteletter med salt og peber og steg dem 1 minut på hver side. Læg dem til side.

  4. Hak løg og steg dem sammen med champignon i skiver til løgene er blanke. Tilsæt evt. lidt smør, hvis det er nødvendigt.

    Tilsæt finthakket hvidløg, timian og paprika og steg videre i 1 minut.

    Tilsæt hvidvin og lad det simre i 5 minutter.

  5. Hak de flåede tomater på et skærebræt og tilsæt dem sammen med fløde. Læg koteletter og bacon i saucen. Kog op og lad det simre i 10 minutter. Smag til med salt og peber.

  6. Kom det hele i et ovnfast fad og steg det i ovnen i 15 minutter ved 200°C

  7. Server med tagliatelle eller ris samt lidt blandet salat.