Go Back Email Link

Bønnesalat med edamame og vindruer

Forb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 Feldsalat (eller babysalat)
  • 8 radiser
  • 200 g edamamebønner
  • 1 bdt asparges
  • 200 g vindruer, røde stenfrie (ca. 1/2 bakke)
  • 1 rødløg
  • 125 g frisk mozzarella
  • 150 g bacon i tern
  • Dressing*

Sådan gør du

  • Steg bacon sprødt og lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle.
  • Knæk den træede ende af asparges. Skær dem i 2-3 cm stykker og kog dem kortvarigt (1 min) i vand og køl dem af under koldt vand.
  • Skær radiser og løg i tynde skiver. Skær vindruer i halve.
  • Anret salaten med feldsalat, radiser, bønner, asparges, rødløg og mozzarella revet i mindre stykker. Drys bacontern over og server med en god dressing.

Noter

*Prøv denne lækre creme fraiche dressing
Eller en nem vinaigrette (olie eddike dressing med sennep og honning):
  • 4 spsk olivenolie
  • 2 spsk vineddike/æbleddike
  • 2 tsk dijonsennep
  • 1 tsk honning
  • salt og peber