Bønnesalat med edamame | 6pm.dk
Bønnesalat med edamame og vindruer
Forb. tid
15 min
Samlet tid
15 min
 


Antal: 4 personer
Ingredienser
  • 1 Feldsalat (eller babysalat)
  • 8 radiser
  • 200 g edamamebønner
  • 1 bdt asparges
  • 200 g vindruer, røde stenfrie (ca. 1/2 bakke)
  • 1 rødløg
  • 125 g frisk mozzarella
  • 150 g bacon i tern
  • Dressing*
Sådan gør du
  1. Steg bacon sprødt og lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle.

  2. Knæk den træede ende af asparges. Skær dem i 2-3 cm stykker og kog dem kortvarigt (1 min) i vand og køl dem af under koldt vand.

  3. Skær radiser og løg i tynde skiver. Skær vindruer i halve.

  4. Anret salaten med feldsalat, radiser, bønner, asparges, rødløg og mozzarella revet i mindre stykker. Drys bacontern over og server med en god dressing.

Noter

*Prøv denne lækre creme fraiche dressing

Eller en nem vinaigrette (olie eddike dressing med sennep og honning):