Go Back Email Link

Pizza med lufttørret skinke og saltede skalotteløg

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal 1 pizza

Ingredienser

  • 1 pizzadej*
  • 4-6 spsk pizzasauce*
  • 2 skalotteløg
  • 100 g revet pecorino (eller parmesan)
  • 3-4 skiver prosciutto crudo (eller parmaskinke)
  • 2 spsk frisk rosmarin (eller 2 tsk tørret rosmarin)
  • Olivenolie
  • Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Skær skalotteløg i tynde skiver og drys med 1 tsk salt. Lad dem stå i 10 minutter.
  • Rul dejen ud og smør et tyndt lag pizzasauce på.
  • Riv pecorino og fordel på pizzaen.
  • Tilføj skinke, saltede skalotteløg, grofthakket rosmarin og lidt peber.
  • Bag i 5-10 minutter på højeste varme – gerne 300°C, så tager det ca. 5 minutter for en pizza.
  • Tag pizzaen ud og dryp med olivenolie.