Go Back Email Link

Spaghetti med Kylling og Tomatsauce på glas

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 400 g kyllingefilet
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk kapers
  • 1 glas tomatsauce (ca. 250 ml)
  • 1 dl piskefløde
  • 400 g spaghetti

Topping

  • 20 oliven
  • Frisk basilikum eller oregano
  • 50 g parmesan
  • Chiliolie*

Sådan gør du

  • Skær kyllingefilet i mundrette bidder og steg dem ved god varme i lidt olivenolie i en gryde. Læg dem til side.
  • Snit hvidløg fint og steg dem i 1 minut i lidt olivenolie.
  • Kom tomatsaucen ved sammen med grofthakkede kapers og fløde.
  • Lad tomatsaucen koge op. Kom kylling i saucen og lad retten simre i 10 minutter.
  • Kog pasta efter anvisningen på pakken

Topping

  • Top retten med udstenede oliven og basilikum. Riv parmesan over retten og server varm; gerne sammen med chiliolie efter smag.

Noter

* Se opskrift på Chiliolie på 15 minutter.