Skær peberfrugt i tern og snit forårsløg. Skær champignon i mindre stykker.
Steg peberfrugt og forårsløg i olivenolie ved middelvarme i 1 minut. Der skal stadig være bid i peberfrugten. Tilsæt champignon og steg til de får lidt farve. (3-4 min). Læg grøntsagerne til side.
Pisk æg og tilsæt peber (ikke salt endnu)
Kom lidt olie på en lille pande og hæld æggene i. Steg omeletten ved mellem-lav** varme indtil den kun er lidt blød på toppen. Den skal være lidt blød og silkeagtig i midten, når den serveres.
Skær eller riv skinke i tern. Tomaterne kan enten skæres i mindres stykker og kommes i omeletten eller serveres ved siden af.
Kom grøntsagerne på omeletten og derefter skinke og revet ost. Drys med lidt salt.
Vend omeletten ind over sig selv ved at holde panden lidt skævt og lad omeletten glide ned i den side***. Vend så den ene side over den anden med spatlen. Vip omeletten fra panden over på en tallerken og drys med finthakket purløg. Server med friske tomater.