Tænd ovnen på fuld grill.
Skær løg i tern og steg dem i smør i ca 5 min ved mellem varme til de tager lidt farve.
Tilsæt revet ingefær og presset hvidløg og steg videre i 1 min.
Tilsæt krydderierne og steg videre i ½ min.
Kom Passata ved og lad retten simre i 15 min. Blend saucen med en stavblender for en mere cremet konsistens.
Kom kyllingen i et ovnfast fad eller en foliebakke og sæt den på øverste rille under grillen i 10 min til kyllingen tager god farve. Gem resten af marinaden.
Kog risen efter anvisning på pakken. Bruges blomkålsris, varmes de først lige før servering.
Kom creme fraiche og brun farin ved tomatsaucen. Vend kylling og resten af marinaden i saucen. Varm retten godt igennem i 10 minutter.
Pynt med koriander og mandelflager. Server rygende varm med lækkert Naanbrød til.