Go Back Email Link

Steak Salat med Grillede Grøntsager og Kikærter

Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 1 time
Antal 4 personer

Ingredienser

  • Ristede Kikærter*
  • Ranch Dressing*
  • 2 steaks (ca 400 g ribeye, entrecote eller oksefilet)
  • 4 peberfrugter (gerne i forskellige farver)
  • 1 squash
  • 1 rødløg
  • 2 spsk olie
  • 1 tsk tørret oregano
  • ½ tsk tørret timian
  • 100 g feta
  • 10-15 oliven
  • 1 bk feldsalat
  • Salt og friskkværnet peber
  • Evt. godt brød til

Sådan gør du

  • Start med de grillede kikærter, der tager ca 35 min, og lav Ranch dressingen, som stilles på køl.
  • Skær peberfrugter i mundrette grove stykker. Skær squash i skiver og skær løget i både.
  • Bland alle grøntsagerne i en pose sammen med olie, oregano og timian.
  • Krydr steaks med salt og peber og grill dem 3-4 minutter på hver side til de stegte efter smag og behag. Jeg foretrækker medium. Stil steaks til side og lad dem hvile.
  • Kom grøntsagerne på den varme grillpande og steg i ca 10 minutter, til de tager farve**. Krydr let med salt og peber. Skær imens steaks i tynde skiver.
  • Læg den skyllede feldsalat i et fad og kom de grillede grøntsager over. Kom steaks over og fordel ranch dressing over salaten. Top det hele med oliven uden sten, feta som presses let og de ristede kikærter.

Noter

*Opskrift på Ristede Kikærter her.
*Opskrift på Ranch Dressing her.
**Grøntsagerne kan også laves i ovnen ved 200°C i 20 minutter.