Go Back Email Link

Sprød Spidskålssalat med Citronfløde

Tilb. tid 15 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 spidskål
  • 1 bdt forårsløg
  • 2 æbler røde
  • 1 bdt dild (eller persille)
  • ½ dl fløde
  • 1 tsk rørsukker
  • Salt og friskkværnet peber
  • ½ økologisk citron

Sådan gør du

  • Snit spidskål fint
  • Snit de rensede forårsløg i tynde skiver på skrå.
  • Skær æbler i tændstik-størrelse. Dette gøres nemmest ved at skære skiver først den ene vej, vende æblet og skære skiverne i tændstikker. Fjern evt. de største dele af kernehus og kerner.
  • Hak en god håndfuld dild (gem lidt til pynt) og bland det med fløde, sukker salt og peber og fintrevet skal og saft fra ½ citron.
  • Bland dressengen i spidskålen sammen med æbler og forårsløg og stil salaten på køl. Pynt salaten med frisk dild lige inden servering.