Kog ris til 4 personer efter anvisninger på pakken.
Snit løg og steg det 3 minutter i en gryde til det lige begynder at tage farve.
Snit hvidløg fint og riv ingefær på et rivejern. Jeg “skræller” ingefæren med en teske. Kom begge dele ned til løget sammen med karry, karrypasta og koriander. Steg videre ved svag varme i 2-3 minutter.
Skær rød peberfrugt i tynde strimler og halver dem. Kom peberfrugt i gryden sammen med lidt ekstra olie. Steg videre i 2 minutter ved mellem varme.
Skær kyllingefilet i stykker på 2-3 cm og steg dem på en pande. Krydr med salt og peber. Steg kyllingstykker i 4-5 minutter, til de har fået lidt farve, men ikke er stegt igennem endnu. Kom kyllingestykkerne i gryden.
Tilføj kokosmælk, saften fra ½ lime og brun sukker. Lad det simre til kyllingen er gennemstegt og risen er færdig. Rør jævner ud i et glas med lidt af saucen og kom det i gryden sammen med fiskesauce. Lad det koge op og server varmt.
Varm naanbrød i ovnen eller på en brødrister.
Pynt retten med grofthakkede peanuts og hakket basilikum eller koriander og læg resten af lime ved siden af.