Go Back

Hot Spansk Tomatsuppe

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 100 g tørret chorizo
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk røget paprika
  • 1 spsk olivenolie til stegning
  • 8 dl grøntsagsbouillon
  • 1 ds flåede tomater
  • 1 ds kikærter
  • 1 ds grønne linser
  • 2 spsk frisk basilikum eller 1 tsk tørret
  • 4 tsk timianstilke eller 1 tørret
  • Salt og friskkværnet peber
  • Creme Fraiche 9%
  • Groft brød

Sådan gør du

  • Skær chorizo i tern og hak hvidløg. Steg chorizo, løg og paprika i en gryde i 2 minutter.
  • Tilsæt bouillon og hakkede flåede tomater og lad simre i 6 minutter.
  • Skyl ærter og linser i koldt vand. Vend det hele i suppen og kog 2 minutter.
  • Smag til med salt og peber.
  • Server med creme fraiche og groft brød.