Go Back Email Link

Klassisk Pariserbøf

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 800 g hakket oksekød
  • Salt og friskkværnet peber
  • Smør til stegning
  • 4 skiver toastbrød
  • 2 rødløg
  • 1/2 glas rødbeder
  • 4 æg
  • Revet peberrod
  • 1 glas kapers

Sådan gør du

  • Form 4 bøffer. Krydr med salt og peber. Steg bøfferne i ca. 8 minutter på hver side.
  • Pil og hak løgene fint. Skær rødbederne i fine tern. Riv peberroden. Del ægget, så æggeblommen er tilbage.
  • Rist brødet i resten af fedtstoffet og evt. lidt ekstra smør på en varm pande. Server brødet med bøf på og server tilbehøret, så man kan komme det på, man har lyst til.