Go Back Email Link

Lækre pølsebrød

Forb. tid 1 time
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 1 time 15 minutter
Antal 16 stk

Ingredienser

  • 1 kg hvedemel
  • 1/2 l vand
  • 25 g gær
  • 3 spsk sukker
  • 1 tsk salt
  • 1 æg
  • 75 g smør (smeltet)

Sådan gør du

  • Opløs gæren i lunkent vand
  • Tilsæt mel lidt efter lidt. Når ca. halvdelen af melet er tilsat æltes salt, sukker, æg og smeltet smør i.
  • Tilsæt resten af melet, ælt dejen godt igennem og lad den hæve lunt i 15-20 minutter.
  • Form 16 pølsebrød og lad dem hæve lunt under et viskestykke i 30 minutter.
  • Bag pølsebrødene ved 200°C i 12-14 min til de er lysebrune.