Go Back Email Link

Kold kartoffelsalat

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter

Ingredienser

  • 750 g kartofler
  • 50 g mayonnaise
  • 4 dl ymer
  • 1 tsk sennep
  • 1 løg
  • Lidt citronsaft
  • Salt og friskkværnet peber
  • 1 tsk sukker
  • 2 spsk purløg
  • 2 forårsløg
  • 10 cherrytomater

Sådan gør du

  • Kog kartoflerne og lad dem køle af i køleskab eller fryser. Skær dem i skiver.
  • Klip purløg og snit forårsløg og cherrytomater. Riv løget på et rivejern.
  • Bland dressing af ymer, mayonnaise og sennep og smag til med citronsaft, sukker og salt og peber.
  • Vend kartofler, løg, purløg og forårsløg og tomater i dressingen.