Go Back Email Link

Kylling med ris og peanutsauce.

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 3 kyllingfilet
  • 2 tsk karrypasta
  • 4 dl kokosmælk
  • 1/2 lime
  • 4 spsk peanutbutter (ikke chunky)
  • 1 spsk soya
  • 2 forårsløg
  • 1 æble
  • 1/2 rød chili
  • Smør til stegning
  • Salt og friskkværnet peber
  • 1 lille håndfuld peanuts
  • Ris

Sådan gør du

  • Skær kyllingfilet i tern og steg ved middelvarme.
  • Varm smør og tilsæt karrypasta. Lad det riste lidt, så det ikke branker.
  • Tilsæt kokosmælk, limesaft, soya og peanutbutter. Lad det simre i 5 minutter.
  • Tilsæt kyllingtern og smag til med salt og peber. Saucen kan evt. jævnes en smule, hvis den er for tynd.
  • Drys med fintsnittede forårsløg, chili efter smag, æble i små tern og peanuts.
  • Server med ris.