Go Back Email Link

Kylling i karry

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 800 g kyllingefilet
  • 2 tsk karry (afhængigt af styrke)
  • Olie til stegning
  • 4 cm revet ingefær
  • ½ squash
  • 2 forårsløg
  • 1 rød peber
  • 250 g champignon
  • 2 ds kokosmælk
  • 1 lime
  • 2 tsk fiskesovs
  • Salt

Tilbehør

  • Naanbrød*
  • 4 dl basmatiris
  • ELLER
  • 1 blomkål (LCHF)

Sådan gør du

  • Kog risene efter anvisningerne på pakken. For blomkålsris se nedenfor.
  • Skær kyllingen i tern. Skræl og riv ingefær. Skær squash i skiver og snit forårsløg og peberfrugt i mindre stykker. 
  • Svits karry i en gryde eller en sauterpande i 1 minut. Kom kødet ved og steg det i 2 minutter. Tilsæt ingefær, squash og peberfrugt og steg yderligere 2 minutter.
  • Skær champignon i skiver* og steg med indtil de afgiver væske.
  • Tilsæt kokosmælk sammen med saften fra lime og fiskesauce. Lad det koge op og derefter simre i 5-10 minutter til risen er klar. 
  • LCHF Blomkålsris: Riv blomkål på et rivejern og læg det i en si. Hæld kogende vand over og server straks. 
  • Smag til med salt og evt. mere karry. Server med Naanbrød

Noter

*Find opskriften på lækkert Naanbrød her.
*Når jeg skal skære mange champignon i skiver, bruger jeg æggedeleren. Det er lynhurtigt og giver en perfekt størrelse champignonskiver.