Go Back

Saltede & krydrede mandler

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal 1 portion

Ingredienser

  • 2 dl vand
  • 3 spsk groft salt
  • 200 g mandler
  • 1 ½ spsk paprika
  • 1 spsk smør

Sådan gør du

  • Kog vand med salt, til det er opløst. Tilsæt mandlerne og lad det koge op igen. Tilsæt paprika og tag gryden af varmen.
  • Lad mandlerne ligge i gryden under låg i 15 minutter. Rør en gang i mellem.
  • Lad mandlerne dryppe af i en si og fordel dem sammen med smør på en bageplade med bagepapir.
  • Rist mandlerne ved 150°C i 20-23 minutter. Rør et par gange, så smørret fordeles på alle mandler.
  • Mandlerne køler af på køkkenrulle og hældes på et glas. De kan (i princippet) holde sig i en uges tid.

Noter

Lav gerne dobbelt portion på en enkelt bageplade.