Go Back

Kylling i rød karry

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 500 g kyllingefilet
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 50 g ingefær
  • 2 spsk rød karrypasta
  • 1 ds kokosmælk
  • 1 rød peberfrugt
  • 100 g spinat
  • Ris

Sådan gør du

  • Kog risene efter anvisninger på pakken.
  • Skær kyllingen i strimler og krydr med salt og peber.
  • Snit hvidløg fint og riv ingefær på et rivejern. Varm olivenolie i en pande og steg hvidløg og ingefær i 1 minut. Tilsæt karry pasta og steg videre i 1 minut.
  • Tilsæt kyllingstrimler og steg til de har fået farve. 
  • Skær peberfrugt i strimler og tilsæt sammen med spinat og steg til spinaten er faldet sammen. Tilsæt kokosmælk og lad det simre ca. 5 minutter til risene er klare.