Skær kyllingefileter i strimler og krydr med cajun krydderi og salt. Steg kyllingstrimler i smør i 5-6 minutter indtil de har fået lidt farve. Læg kyllingen til side.
Skær peberfrugter i strimler og champignon i skiver. Snit hvidløg og forårsløg fint. Gem lidt af toppene fra forårsløg til pynt. Steg først løgene i 1 minut. Tilsæt peberfrugt og steg videre i 1 minut. Tilsæt champignon og steg i ca. 5-6 minutter til det meste af væsken er fordampet.
Læg kyllingen ned til grøntsagerne og tilsæt bouillon og madfløde sammen med basilikum, paprika, peber og en smule salt. Kog saucen op og lad den simre i 5 minutter.
Kog pastaen efter anvisninger på pakken, mens saucen simrer.
Bland forsigtigt fettuccine med saucen og pynt med finthakkede forårsløgstoppe og server straks.