Go Back Email Link

Cajun Fettuccine med Kylling

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 pakke fettuccine
  • 4-500 g kyllingefilet
  • 1 spsk Cajun krydderi
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk smør
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 pk champignon
  • 2 fed hvidløg
  • 2 forårsløg (gem toppene)
  • 2 dl hønsebouillon
  • 3 dl (mad)fløde
  • 1 tsk basilikum, tørret
  • ¼ tsk røget paprika
  • Salt og friskkværnet peber (gerne citronpeber)

Topping

  • Forårsløg, toppe

Sådan gør du

  • Skær kyllingefileter i strimler og krydr med cajun krydderi og salt. Steg kyllingstrimler i smør i 5-6 minutter indtil de har fået lidt farve. Læg kyllingen til side. 
  • Skær peberfrugter i strimler og champignon i skiver. Snit hvidløg og forårsløg fint. Gem lidt af toppene fra forårsløg til pynt. Steg først løgene i 1 minut. Tilsæt peberfrugt og steg videre i 1 minut. Tilsæt champignon og steg i ca. 5-6 minutter til det meste af væsken er fordampet. 
  • Læg kyllingen ned til grøntsagerne og tilsæt bouillon og madfløde sammen med basilikum, paprika, peber og en smule salt. Kog saucen op og lad den simre i 5 minutter.
  • Kog pastaen efter anvisninger på pakken, mens saucen simrer.  
  • Bland forsigtigt fettuccine med saucen og pynt med finthakkede forårsløgstoppe og server straks.