Go Back Email Link

Scrambled eggs med forårsløg og chili

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 6 æg
  • 1 bdt forårsløg
  • 1/2 chili (eller 1 drys chiliflager)
  • 1 spsk olivenolie og smør
  • 1 dl revet pecorini (eller parmesan)
  • Flagesalt og friskkværnet peber

Tilbehør

  • 2 avocadoer
  • 4 tomater
  • 1 lime
  • Koriander eller oregano

Sådan gør du

  • Skær tomater i skiver og dryp med en smule olivenolie. Er man til stærk mad, kan den anden halvdel af chilien hakkes fint og blandes med tomaterne.
  • Skær avocadoer i tynde skiver og dryp med saften fra 1/2 lime.
  • Rør æg sammen i en skål sammen med revet ost.
  • Hak forårsløg og chili i tynde skiver og steg dem i 1 spsk olivenolie og 1 spsk smør uden at det tager farve. 
  • Skru lidt ned for varmen og rør ægget i. Vend det forsigtigt med en kagespatel, så det ligger i lag.
  • Anret på en tallerken med avocado, tomater og æg.
  • Dryp en smule olivenolie over. Drys med salt og lidt peber og pynt med lidt hakket oregano og en smule revet ost.