Tænd ovnen på 200°C
Skær bacon i tern og steg det sprødt. Læg bacon på en tallerken med køkkenrulle, men gem fedtet på panden.
Krydr koteletter med salt og peber og steg dem 1 minut på hver side. Læg dem til side.
Hak løg og steg dem sammen med champignon i skiver til løgene er blanke. Tilsæt evt. lidt smør, hvis det er nødvendigt.Tilsæt finthakket hvidløg, timian og paprika og steg videre i 1 minut.
Tilsæt hvidvin og lad det simre i 5 minutter.
Hak de flåede tomater på et skærebræt og tilsæt dem sammen med fløde. Læg koteletter og bacon i saucen. Kog op og lad det simre i 10 minutter. Smag til med salt og peber.
Kom det hele i et ovnfast fad og steg det i ovnen i 15 minutter ved 200°C
Server med tagliatelle eller ris samt lidt blandet salat.