Go Back Email Link

Pasta med tomatsauce og chorizo

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 400 g tagliatelle
  • 100 g chorizo
  • 1 fed hvidløg
  • 1 løg
  • olivenolie
  • 2 ds flåede tomater*
  • 1 tsk timian
  • 1 tsk oregano
  • 1/2 tsk chili
  • salt og friskkværnet peber
  • Flutes

Sådan gør du

  • Skær chorizo i tynde skiver og steg dem sprøde på en pande. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Lad en smule af fedtet fra chorizoen blive på panden.
  • Snit løg og hvidløg fint og steg dem på panden til de blanke og let brunede. Tilsæt evt. en smule olivenolie.
  • Hak de flåede tomater og tilsæt dem til løgene. Krydr med timian, oregano, chili efter smag og salt og peber. Lad det simre i 10 minutter og smag til med chili. Den skal have en smule bid.
  • Kog pastaen efter anvisninger på pakken. 
  • Kom pastaen i en skål og rør den sammen med tomatsaucen og chorizo. Server med godt flutes til.

Noter

*Og her kommer mit sædvanlige råd, når det kommer til flåede tomater: køb dem hele og hak dem selv på et skærebræt.