Go Back Email Link

Rissalat med kylling og bacon

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 4 dl ris (parboiled, jasmin, basmati, brune)
  • 2 kyllingefilet
  • 250 g røget bacon
  • 2 hjertesalat
  • 1 rødløg
  • 2 tomater
  • 1 bdt purløg

Dressing

  • 2 dl creme fraiche
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 tsk hvidvinseddike
  • ½ tsk paprika
  • ¼ tsk løgpulver
  • ¼ tsk hvidløgspulver
  • ¼ tsk cayenne
  • ½ tsk spidskommen
  • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Kog risene efter anvisninger på pakken.
  • Steg bacon sprødt og knæk det i mindre stykker.
  • Steg kyllingfilet i lidt af baconfedtet og skær fileterne i tern.
  • Skær løg i tynde skiver og tomaterne i tern. Skær salaten i strimler. Afkøl den færdige ris under koldt vand.
  • Bland dressingen og vend den sammen med risen. Vend forsigtigt bacon, kylling og grøntsager i risen.
  • Anret med salat nederst og derefter ris. Pynt med fintklippet purløg.