Go Back Email Link

Kylling Ranch Tortilla Wraps

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 500 g kyllingefilet
  • 2 spsk tacokrydderi*
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 dl Ranch Dressing
  • 200 g revet mozzarella
  • 1 bdt bredbladet persille (eller koriander)
  • 6 tortillas

Ranchdressing (½ liter)

  • dl god mayonnaise
  • dl Creme Fraiche 6%
  • 2 tsk olivenolie
  • 2 tsk citronsaft
  • dl kærnemælk
  • ½ spsk Worcestershire sauce
  • ½ tsk æblecidereddike
  • 2 spsk purløg, finthakket
  • ½ dl persille, finthakket
  • 1 tsk hvidløgspulver (eller ½ fed hvidløg)
  • 1 tsk løgpulver
  • ½ tsk tørret dild (eller 1 spsk frisk dild)
  • 1 knivspids cayennepeber
  • 1 tsk salt
  • Friskkværnet peber

Sådan gør du

Ranch Dressing

  • Start med ranch dressingen. Pisk alle ingredienser sammen og stil på køl et par timer.
    Resten kan opbevares på køl en uges tid og bruges i en god salat.

Wraps

  • Skær kyllingfilet i strimler og krydr med taco krydderi. Brun kylling i olivenolie på en pande, gerne i mindre hold, så de ikke koger.
  • Varm tortilla kortvarigt på begge sider på en varm, tør pande. 
  • Læg kylling, 1 spsk ranch dressing, ca. 2 spsk revet ost og 1 spsk hakket persille på hver tortilla. Rul tortillaen stramt, så den er lukket i den ene ende.
  • Steg tortillaerne sprøde på en (grill) pande i et par minutter på hver side, så de får lidt farve.
  • Server straks.

Noter

*Opskrift på hjemmelavet mexicansk taco krydderi
1 ½ spsk spidskommen
1 tsk chipotle eller chilipulver
¼ tsk hvidløgspulver
¼ tsk løgpulver
¼ tsk tørret oregano
½ tsk paprika
1 tsk havsalt
½ tsk friskkværnet peber