Skær kylling halvt igennem på den lange led og kom lidt revet ost og 3-4 blade basilikum i. Luk den med en kødkål.
Fileterne paneres først i græsk yoghurt og derefter i panko blandet med revet parmesan og salt og peber.
Steg dem i 10 min på hver side og vend nogle gange, så paneringen ikke branker. Kom lidt ekstra fedtstof på første gang de vendes. Læg fileterne til side og drys med lidt salt.
Steg fintsnittet hvidløg i lidt olie sammen med oregano, chili og røget paprika indtil det dufter. Tilsæt tomatpure, vand, bouillon terning og cherrytomater og steg videre i ca 5 minutter til tomater sprækker.
Kom tomatsaucen i et ovnfast fad og kom kyllingen over. Fordel resten af den revne mozzarella omkring kyllingen sammen med chorizo i skiver.
Bag retten ved 225 grader varmluft i 15 minutter til kyllingen er gennemstegt.
Kog pasta efter anvisninger på pakken og varm de italienske flutes i ovnen.
Pynt med frisk basilikum og server med pasta og flutes til.