Go Back Email Link

Pasta med krydrede minifrikadeller

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter

Ingredienser

  • 400 g friske lasagneplader
  • Olivenolie
  • 2 laurbærblade
  • 500 g medister
  • 1 løg i tern
  • 1 squash i tern
  • 2 stængler bladselleri i tern
  • 8 soltørrede tomater
  • 1 spsk rødvinseddike
  • 50 g parmesan
  • Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Klem farsen fra medisteren ud på en varm pande med olivenolie. Bryd farsen op til mini-frikadeller og steg ved jævn varme, til de er gyldne.
  • Skær løg, squash og selleri i tern og kom det på panden. Hak de soltørrede tomater groft og kom dem på panden. Krydr med peber og steg ved jævn varme i 15 minutter til det er mørt. Krydr med lidt salt og eddike og lad eddiken koge ud. Tag laurbærbladene fra.
  • Skær pasta i ulige stykker på ca 5 cm og kog det i små portioner i 2 min. Lad det dryppe af (gem noget af vandet) og kom pastaen direkte ned til kødet. Så klistrer den ikke sammen. Kom 1/2 dl vand fra pastaen i retten.
  • Riv parmesan i retten og dryp med 1-2 tsk olivenolie. Varm det igennem, så saucen bliver lidt tykkere. Juster saucen med parmesan eller vand fra pasta.
  • Serveres med revet parmasan over og evt lidt mere olivenolie dryppet over.