Go Back Email Link

Pasta con ricotta e pomodorini

Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time 30 minutter

Ingredienser

  • 2 kyllingefileter
  • 1 bk cherrytomater
  • 2 gulerødder
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk frisk timian eller 1 tsk tørret
  • 1 spsk frisk oregano eller 1 tsk tørret
  • Salt og friskkværnet peber
  • Olivenolie
  • 400 g frisk pasta
  • 1 bæger ricotta
  • 1 lille glas kapers
  • Basilikum
  • Parmesan

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200°Skræl gulerødderne og skær dem i skrå skiver. Hak hvidløg og krydderier. Læg kyllingefileterne i et smurt ovnfast fad sammen med de skyllede cherrytomater (gerne med stilk), gulerødder og hvidløg. Drys med krydderier og salt og peber. Steg i 1 time ved 200°C.
  • Kog den friske pasta al dente. Skær den færdige kylling i skiver.
  • Hæld den varme pasta i en stor skål og vend tomater, gulerødder og kylling i. Læg 6 spsk ricotta i pastaen. Pynt med et par skefulde kapers og revet basilikum.