Go Back Email Link

Ciabatta Flutes

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 1 time 20 minutter
Samlet tid 1 time 30 minutter
Antal 4 brød

Ingredienser

  • 5 dl lunkent vand
  • 25 g gær
  • 2 spsk salt
  • 1 dl olivenolie
  • 300 g durummel
  • 700 g hvedemel

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i lunkent vand og tilsæt salt, olivenolie og durum melet og ælt det sammen. Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen og ælt dejen, til den er en smule fugtig og blød. Man kan nemt justere fugtigheden med en smule vand eller hvedemel.
  • Del dejen i 4 stykker og rul dem til pølser, der hæver lunt og tildækket på en bageplade i 1 time.
  • Forvarm ovnen til 250°C. Stil brødene ind på den nederste ribbe og skru med det samme ned til 220°C og bag dem i 15 - 20 minutter.