Go Back Email Link

Insalata di ceci, pollo e pomodori

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 3 kyllingefileter
  • 1 ps frisk mozzarella
  • 1 ds kikærter eller hvide bønner
  • 4 tomater
  • 1/2 bundt basilikum
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 2 spsk olivenolie
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Skær kyllingefileter i mindre bidder og steg dem på en pande.
  • Bland skyllede og afdryppede kikærterne med tomater i både og uden kerner, peberfrugt i strimler, løget i både eller ringe og hakket hvidløg. Tilsæt kyllingen. Riv mozzarella i mindre stykker og bland i salaten.
  • Bland dressingen af eddike, olie, salt og peber og vend i salaten.
  • Riv basilikum i grove stykker og drys over salaten. Slut af med lidt friskkværnet peber.

Noter

Når man bruger frisk mozzarella, må man aldrig skære osten! Den skal rives i bidder med fingrene. Så får man den optimale smag og texture ud af osten, som italienerne ønskede det, da de opfandt mozzarella - siger Jamie... og det virker.