Skræl rodfrugterne og skær dem i tynde stave. Fordel på en bageplade med bagepapir og dryp med olivenolie. Krydr med estragon, salt og peber. Bag rodfrugterne ved 200°C i 35 minutter.
Hak cornichoner, kapers, dild og evt. estragon. Bland alle ingredienserne til sauce tartare og sæt den på køl.
Dup fisken tør og skær i smalle stykker på tværs. Vend dem i mel.
Bland mel og bagepulver til dejen. Pisk øl i melet indtil det ligner en pandekagedej.
Varm olien op til 180°C i en tykbundet gryde. Check temperaturen ved at dryppe lidt dej i olien. Når den bliver gylden, er olien klar.
Vend 2-4 fiskestykker i dejen ad gangen og læg dem forsigtigt i den varme olie. Lad dem stege ca. 3 minutter, indtil de er gyldne. Lad dem dryppe af på køkkenrulle.