Chicken Rub
Forb. tid
10 min
Samlet tid
10 min
 


Antal: 1 kylling
Ingredienser
Chicken Rub #1 dejligt stærk
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk chili pulver
  • 1 1/2 tsk paprika
  • 1/2 tsk peber
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk cayenne peber
  • 1/4 tsk muskatnød
Chicken Rub #2 dejligt krydret, men ikke stærk
  • 2 tsk fennikelfrø
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
Sådan gør du
  1. Bland ingredienserne til Chicken Rub #1 eller #2 og masser det på kyllingens lår, bryst og vinger.  

  2. For Chicken Rub #2 skal fennikelfrø knuses i en morter eller på et skærebræt, inden de blandes med resten af ingredienserne.

Noter

Salt og krydderier sørger for, at kødet holder bedre på saften og får mere smag.

Lav en ekstra portion til næste gang, der er kylling på menuen. Opbevares i lufttæt beholder.