Lørdagskylling - som i gamle dage
Forb. tid
15 min
Tilb. tid
45 min
Samlet tid
1 t
 
Antal: 4 personer
Ingredienser
  • 1 kylling
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk krydderi*
  • Blandet salat (salat, tomater, agurker, peberfrugt, dressing)
  • 2 dl hønsebouillon
  • 2 ½ dl madfløde
  • Jævner
  • Ris
  • Franske kartofler
  • Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
  1. Parter kyllingen, læg den i et ovnfast fad og smør med et tyndt lag olivenolie. Krydr med din favorit krydderiblanding.

  2. Bag kyllingen ved 200°C i 40 minutter.

  3. Kog risen efter anvisninger på pakken

  4. Varm hønsebouillon og tilsæt fløde. Tilsæt ca. 1/2 dl af væsken fra kyllingefadet. Jævn efter behov.

  5. Server kyllingen med ris, sovs, blandet salat og chips.

Noter

* Min favorit krydderiblanding er #1 til lørdagskyllingen.

Prøv også denne lækre Cajun-blanding.