Kylling med ris og peanutsauce.
Forb. tid
15 min
Tilb. tid
15 min
Samlet tid
30 min
 
Antal: 4 personer
Ingredienser
  • 3 kyllingfilet
  • 2 tsk karrypasta
  • 4 dl kokosmælk
  • 1/2 lime
  • 4 spsk peanutbutter (ikke chunky)
  • 1 spsk soya
  • 2 forårsløg
  • 1 æble
  • 1/2 rød chili
  • Smør til stegning
  • Salt og friskkværnet peber
  • 1 lille håndfuld peanuts
  • Ris
Sådan gør du
  1. Skær kyllingfilet i tern og steg ved middelvarme.
  2. Varm smør og tilsæt karrypasta. Lad det riste lidt, så det ikke branker.

  3. Tilsæt kokosmælk, limesaft, soya og peanutbutter. Lad det simre i 5 minutter.

  4. Tilsæt kyllingtern og smag til med salt og peber. Saucen kan evt. jævnes en smule, hvis den er for tynd.

  5. Drys med fintsnittede forårsløg, chili efter smag, æble i små tern og peanuts.

  6. Server med ris.