Skræl persillerødder, pastinak, rødbeder, gulerødder og kartofler, og skær dem i tykke bjælker eller både. Kog dem i letsaltet vand i ca. 5 minutter. Læg snitterne ud på 1-2 bageplader med bagepapir og dryp med olivenolie. Rør dem godt rundt, så olien fordeles. Krydr med groft havsalt. Bag dem i 45 minutter ved 210°C varmluft til de er let gyldne.
Rør smørret* godt sammen med estragon og sennep og stil på køl.
Skær squash i skiver, rød peberfrugt i 3 cm stykker og rødløg i tynde både. Svits squash og peberfrugt i en pande med olie og tilsæt løg. Steg yderligere et par minutter og tilsæt cherrytomater. Tag panden fra varmen, når tomaterne går i stykker og krydr med salt og peber.
Grill kødet til perfektion og server sammen med kryddersmør, de lækre rodfrugt-fritter og grøntsagssautéen - og en kold øl.
Noter
*Hvis man har tid i overskud, kan smørret udbygges med et finthakket skalotte- eller forårsløg og 1 tsk citronsaft.