Bag bagekartofler*
Steg 3 pakker sprødt og knæk det i små stykker (den ene pakke er til smørret). Bland det i kødfarsen sammen med 1 dl BBQ sauce.
Bacon smør: Lad smørret få stuetemperatur uden at blive for blødt. Tag ca. 100 g sprødt bacon fra og hak det fint med en kniv. Bland bacon i det bløde smør og læg det på et stykke bagepapir. Rul det til en smørrulle og lad det blive koldt i køleskabet (eller i fryseren, hvis det skal gå hurtigt). Flet den resterende bacon på et stykke bagepapir, som vist her. Krydr den flettede bacon-måtte med BBQ krydderiet og rul kødfarsen til en pølse, så den passer med bacon-måtten. Rul baconen rundt om kødfarsen.
Smør rigeligt BBQ sauce på og grill i ca 30 minutter til farsen er gennemstegt.
Skyl asparges og knæk den nederste træede del af. Rul bacon rundt om 2 asparges af gangen. Grilles i ca 5 minutter, så både asparges og bacon er sprødt.
Serveres med