Steg finthakket skalotteløg i smørret i 1 minut. Tilføj snittet selleri (gem toppene), forårsløg i tynde skiver, revet gulerod, timian og salt og peber og steg i 2 minutter.
Tilføj hvidvin og steg videre i ca 2 minutter til hvidvin er reduceret til det halve. Tilføj fløde og revet muskatnød og lad det simre i ca. 5 minutter.
Skær kylling i mindre stykker og tilsæt dem til saucen og lad det simre ca 5 minutter til kyllingestykkerne er kogte.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Tilføj revet gruyere og parmesan ost og lad det smelte. Saucen må ikke koge. Tilføj hakket persille og smag til med salt og peber.
Skær sukkerærterne i tynde skiver og rør dem i saucen. Bland det hele med pastaen og pynt med selleritoppe og friskrevet parmesan.
Noter
*hvidvin kan udelades, men det anbefales bestemt ikke. Meget bliver bedre med at glas godt hvidvin...