Go Back Email Link

Hjemmelavet karrysild

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter

Ingredienser

Karrysalat

  • 2 spsk karry
  • 3 spsk mayonnaise
  • 2 spsk græsk yoghurt (eller creme fraiche 18%)
  • 2 skalotteløg
  • 30 g kapers
  • 2 æbler
  • Salt og friskkværnet peber
  • 1 bdt purløg

Sildemad

  • 1 glas marinerede sild (ca. 250 g)
  • 2 æg
  • 1 rødløg
  • Godt rugbrød

Sådan gør du

  • Rist karry ca. 30 sekunder på en varm pande uden fedtstof for at trække aromaerne frem. Kog æggene, så de er hårdkogte og køl dem.
  • Bland mayonnaise med yoghurt og tilsæt karry, finthakkede skalotteløg, kapers og krydr med salt og lidt peber.
  • Skær æbler i små tern og sildefilet i mundrette bidder og vend dem i karrysalaten.
  • Pynt med klippet purløg og hårdkogte æg i kvarte og server sammen med godt rugbrød og rødløgsringe til.