Marinerede sild i en karrysalat: Karrysild
Hjemmelavet karrysild
Ingredienser
Karrysalat
  • 2 spsk karry
  • 3 spsk mayonnaise
  • 2 spsk græsk yoghurt (eller creme fraiche 18%)
  • 2 skalotteløg
  • 30 g kapers
  • 2 æbler
  • Salt og friskkværnet peber
  • 1 bdt purløg
Sildemad
  • 1 glas marinerede sild (ca. 250 g)
  • 2 æg
  • 1 rødløg
  • Godt rugbrød
Sådan gør du
  1. Rist karry ca. 30 sekunder på en varm pande uden fedtstof for at trække aromaerne frem. Kog æggene, så de er hårdkogte og køl dem.

  2. Bland mayonnaise med yoghurt og tilsæt karry, finthakkede skalotteløg, kapers og krydr med salt og lidt peber.

  3. Skær æbler i små tern og sildefilet i mundrette bidder og vend dem i karrysalaten.

  4. Pynt med klippet purløg og hårdkogte æg i kvarte og server sammen med godt rugbrød og rødløgsringe til.