Kylling i karry med ris og peberfrugt
Kylling i rød karry
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
20 min
Samlet tid
30 min
 
Antal: 4 personer
Ingredienser
  • 500 g kyllingefilet
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 50 g ingefær
  • 2 spsk rød karrypasta
  • 1 ds kokosmælk
  • 1 rød peberfrugt
  • 100 g spinat
  • Ris
Sådan gør du
  1. Kog risene efter anvisninger på pakken.

  2. Skær kyllingen i strimler og krydr med salt og peber.

  3. Snit hvidløg fint og riv ingefær på et rivejern. Varm olivenolie i en pande og steg hvidløg og ingefær i 1 minut. Tilsæt karry pasta og steg videre i 1 minut.

  4. Tilsæt kyllingstrimler og steg til de har fået farve. 

  5. Skær peberfrugt i strimler og tilsæt sammen med spinat og steg til spinaten er faldet sammen. Tilsæt kokosmælk og lad det simre ca. 5 minutter til risene er klare.