Skær løget i tern og steg det blødt i smør i 5 minutter. Ælt kødet med spidskommen, paprika, det bløde løg, salt og peber. Tilsæt parmesan, sennep, æg og 1 dl rasp og ælt farsen.
Kom bagepapir på en bradepande og hæld ½ dl rasp ud. Form fire flade bøffer og læg dem på raspen. Fordel den sidste ½ dl rasp på bøfferne og stil dem på køl i minimum 30 minutter.
Pisk æg, sennep og eddike sammen med et piskeris. Tilsæt olie i en tynd stråle og pisk godt. Især i starten er det vigtigt at hælde langsomt. Tilsæt olie til mayonnaisen har den rette konsistens (mere olie = tyndere mayo). Rør chipotle i og smag til med lidt salt og peber.
Skær to løg i tynde skiver og steg dem ved svag varme i 30-45 minutter.
Skær salat og tomater og kom dem på køl.
Når bollerne kommer i ovnen, grilles bøfferne ca. 4-5 minutter på hver side, så de kan nå at hvile i 5 minutter inden servering. Læg cheddar skåret i tynde skiver over bøfferne de sidste 2 minutter af stegningen.
Halver burgerbollerne og rist dem hurtigt på panden/grillen, så de får lidt farve.
Saml burgeren med chili-mayo, salat, tomater, bøf og bløde løg - og en smule ketchup, hvis det er nødvendigt.