Go Back Email Link

Grillet kylling med Cheddar, Gouda og Bacon

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 4 kyllingebrystfilet
  • Salt og friskkværnet peber
  • 2 dl BBQ sauce
  • 1 dl revet cheddar
  • 1 dl revet gouda
  • 100 g bacon i tern
  • 1 bk cherrytomater
  • 4 forårsløg

Tilbehør*

  • Ris*
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk hvidvinseddike

Sådan gør du

  • Tænd ovnen eller grillen på 200°C. Kog risen* efter anvisninger på pakken.
  • Krydr kyllingefilet med salt og peber og grill eller steg 4-5 minutter på hver side, til kyllingen er gennemstegt.
  • Steg bacon sprødt og lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle.
  • Læg kyllingefilet i et ovnfast fad og smør rigeligt med BBQ sauce på. Fordel revet ost over alle kyllingefileterne.
  • Kom fadet i grillen eller ovnen ved 200°C i 10 minutter til osten er smeltet.
  • Skær et par tomater meget fint og snit forårsløg fint. Skær resten af tomaterne til en tomatsalat dryppet med en dressing af lidt olivenolie, eddike og salt.
  • Fordel bacon, fintskårne tomater og friske forårsløg over kyllingen og server med ris* og tomatsalat.

Noter

* Kyllingen går også godt sammen med: